B&B de Onlanden

Kamer boeken in B&B de Onlanden in Eelderwolde vlakbij de stad Groningen B&B de Onlanden in Eelderwolde vlakbij de stad Groningen Natuur van de Onlanden in Eelderwolde bij Groningen Exmoor Pony's in de natuur van de Onlanden in Drenthe Hoornseplas en Hoornsemeer in de stad Groningen Volkstuintjes Piccardthof in de stad Groningen Stadspark en Gasunie-gebouw in de stad Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen De Grote Markt in de stad Groningen

Overnachten aan de rand van natuurgebied de Onlanden


B&B de Onlanden is een bed and breakfast in het dorp Eelderwolde en is gesitueerd pal aan de rand van natuurgebied de Onlanden. De natuur bestaat uit moerasbos, ruige hooilanden waar exmoorpony's grazen en waterrijke stukken land waar vogels leven. Dit land doet namelijk ook dienst als waterberging voor overtollig water in de regio. U zit hier in de kop van Drenthe maar die provincie wordt hier op de website van Noord Groningen uiteraard niet behandeld. De Onlanden wel omdat het zo dicht bij de stad Groningen ligt. In Eelderwolde kunt u snel en frequent per bus naar de stad afreizen. Daarnaast ligt het dorp ook zeer dicht bij de Hoornseplas, het Hoornsemeer en het Paterswoldse Meer. Ook het mooie en grote Stadspark in het zuidoosten van Groningen bevindt zich op relatief korte afstand.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Wandelroute

Op de website staan de nodige wandelroutes in Noord Groningen. Eelderwolde ligt aan één van die routes. U kunt het gehele traject volgen naar de stad Groningen of alleen het eerste deel: het rondje door natuurgebied de Onlanden. Op het platteland en in de natuur van Drenthe zijn vanzelfsprekend ook mooie wandelingen te maken.

groen vlak Wandelen in Groningen groen vlakFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Eelderwolde ligt aan één van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

groen vlak Fietsen in het Reitdiepgebied bij Groningen groen vlak
Terug naar:

→ De stad Groningen

→ B&B's in Noord Groningen

© 2020-2023 — Ontdek Noord Groningen