Boerderij Kwelderborgh

Vakantiehuis boeken bij Boerderij Kwelderborgh in Polen, Groningen Kerk en beschermde dorpsgezicht van dorpje Spijk in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Sebastiaankerk in Bierum, Groningen Boomgaard en theetschenkerij de Luingahof in Bierum, Groningen Mariakerk in het dorpje Krewerd, Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Kwekerij en Kijktuin aan de Dijk in Oudeschip, Groningen De Noordkaap op de dijk van het Hogeland in Groningen De historische Menkemaborg en het Schathoes in Uithuizen, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten vlakbij Spijk in noordoost Groningen


Boerderij Kwelderborgh is een vakantiehuis voor maximaal 6 personen en telt 4 slaapkamers. Het is gesitueerd in het verre noordoosten van Groningen, vlakbij het mooie dorp Spijk. De boerderij staat in het gehucht Vierhuizen (niet te verwarren met het gelijknamige dorpje in het noordwesten). U zit hier vlakbij de dijk waar je mooi kunt fietsen en in de omgeving zijn prachtige middeleeuwse kerken te zien. Denk aan die in Spijk maar bijvoorbeeld ook in Bierum, Holwierde, Losdorp en Godlinze. Historische trekpleisters zijn er ook in de omtrek. Denk aan het middeleeuwse stadje Appingedam en de Menkemaborg in Uithuizen. In het havenstadje Delfzijl vindt u sinds kort een strand. Vierhuizen ligt ook vlakbij de Eemshaven en daar kunt u op de veerboot stappen naar het Duitse Waddeneiland Borkum.

Eten, drinken en boodschappen: in het dorpje Bierum dat hier niet al te ver vandaan ligt vindt u de Luingahof, een fruitboomgaard, boerderijwinkel en theeschenkerij. In de winkel kunt u oa. terecht voor fruit, groenten, vlees, kaas en ook cadeaupakketten waaronder borrelpakketten. In Bierum zit ook een warme bakker, tevens banketbakker waar je 's zomers ook kunt plaatsnemen op het terras voor koffie met gebak. Een bakker vindt u ook in Uithuizen: Bakkerij Marinus. Boodschappen doen in de supermarkt kan in het nabijgelegen Spijk of verder weg in oa. Uithuizermeeden, Uithuizen, Delfzijl of Appingedam. Uit eten gaan in de directe omgeving kan bijvoorbeeld bij het Mediterraanse Ristorante dell 'Arte in Godlinze, bij Restaurant Eemshaven in Losdorp, of bij verschillende restaurants in Appingedam en Uithuizen waaronder het Schathoes van de Menkemaborg. In het nabijgelegen Spijk staat bijvoorbeeld een cafetaria, evenals in Uithuizen.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Uithuizen in Groningen Vakantiebestemming Bierum in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in GroningenWandelroutes

Op de website staan vele wandelroutes. Het nabijgelegen dorp Spijk ligt aan twee van deze routes. De eerste is een flink rondje langs de mooie dorpjes in de omgeving, de tweede is een zeer lange wandeling tussen Delfzijl en Appingedam.

Wandelen in Bierum groen vlak Wandelen in UitwierdeFietsroute

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Vierhuizen ligt vlakbij één van deze routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen. Zo kunt u in de omgeving bijvoorbeeld ook over het dijkpad fietsen.

groen vlak Fietsen in Oosteinde groen vlak
Terug naar:

→ Fivelingo

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2022 — Ontdek Noord Groningen