Appartement de Westendorper

Appartement de Westendorper in Losdorp in Groningen Hotel boeken via Ontdek Noord Groningen Johanneskerk van Losdorp in Groningen Het dorpje Losdorp in Groningen Ondergaande zon in Fivelingo, Groningen Donatuskerk van Leermens in Groningen Kerk en beschermde dorpsgezicht van dorpje Spijk in Groningen Boomgaard en theetschenkerij de Luingahof in Bierum, Groningen Mariakerk in het dorpje Krewerd, Groningen Schilderachtig straatje in Appingedam, Groningen Hangende Keukens van Appingedam, Groningen De dijk en zee in havenstad Delfzijl, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Losdorp

De Westendorper is een appartement voor twee personen in het dorpje Losdorp, gesitueerd op het rustige platteland van cultuurlandschap Fivelingo, Groningen. Het dorpje heeft een fraaie middeleeuwse kerk en dat is een echt Groninger specialiteit want die zult u ook zien in nabijgelegen dorpen als Spijk, Godlinze, Bierum, Holwierde, Krewerd, 't Zandt, Eenum en Zeerijp. Naast alle kerken en het weidse platteland zijn er ook andere attracties. Denk aan het schilderachtige middeleeuwse stadje Appingedam, de statige Menkemaborg in Uithuizen en Museum Helmantel in Westeremden, het museum van 's lands meest bekende fijnschilder.

Eten, drinken en boodschappen: in Losdorp (aan de andere kant van de provinciale weg) kunt u eten bij Restaurant Eemshaven. Uit eten gaan in de directe omgeving kan bijvoorbeeld ook bij het Mediterraanse Ristorante dell 'Arte in Godlinze, Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd of bij verschillende restaurants in Appingedam en Delfzijl. In het nabijgelegen Spijk staat bijvoorbeeld een cafetaria. In het nabijgelegen Bierum vindt u de Luingahof, een fruitboomgaard, boerderijwinkel en theeschenkerij. In de winkel kunt u oa. terecht voor fruit, groenten, vlees, kaas en ook cadeaupakketten waaronder borrelpakketten. In het dorpje zit ook een warme bakker, tevens banketbakker waar je 's zomers ook kunt plaatsnemen op het terras voor koffie met gebak. Boodschappen doen in de supermarkt kan in het nabijgelegen Spijk of verder weg in oa. Delfzijl, Appingedam, Loppersum of Uithuizermeeden.


Boeken en/of meer informatie?


Hotel
fotoDe locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Bierum in Groningen Vakantiebestemming Appringedam in Groningen Vakantiebestemming Uithuizen in GroningenWandelroutes

Op de website staan vele wandelroutes. Losdorp ligt aan twee van deze routes. De eerste is een flink rondje langs de mooie dorpjes in de omgeving, de tweede is een zeer lange wandeling tussen Delfzijl en Appingedam.

Wandelen in Bierum groen vlak Wandelen in Uitwierde

Fietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Losdorp ligt aan twee van deze routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in Godlinze groen vlak Fietsen in Oosteinde
Terug naar:

→ Fivelingo

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2023 — Ontdek Noord Groningen