Logement de Bedstee

Appartent boeken bij Logement de Bedstee in Eenrum, Groningen Logement de Bedstee in Eenrum, Groningen Kerk en molen van Eenrum op het Hogeland van Groningen De Notoarestoen, Arboretum van Eenrum op het Hogeland van Groningen Kerk van Baflo op het Hogeland van Groningen Het dorpje Den Andel in Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Zeehondencentrum Pieterburen in Groningen Het dorpje Saaxumhuizen in Groningen De borg van Landgoed Verhildersum in Leens, Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorp Eenrum


Logement de Bedstee is een appartement/huisje in het dorp Eenrum, gesitueerd op het Hogeland van Groningen. Eenrum heeft meerdere bezienswaardigheden. zo vindt u hier een beschermd dorpsgezicht met middeleeuwse kerk, 19e eeuwse molen en Abraham's Mostermakerij en ook een arboretum. Dat is de Notoarestoen. Ook ligt Eenrum aan het bekende Pieterpad. In de regio zijn ook tal van oude kerken te zien, zoals bijvoorbeeld hier in dit dorp maar ook in nabijgelegen plaatsen als Baflo, Winsum, Den Andel, Pieterburen, Wehe-den Hoorn en Leens. Daarnaast zijn er ook bekende trekpleisters in de directe omgeving. Denk aan oa. Zeehondencentrum Pieterburen, Openluchtmuseum het Hoogeland in Warffum, Landgoed Verhildersum in Leens en het beschermde dorpsgezicht van Winsum dat recent door de ANWB nog gekozen is tot mooiste dorp van Nederland. Een dagje de stad Groningen bezoeken kan uiteraard ook en dat kan eventueel per bus.

Eten, drinken en boodschappen: Boodschappen doen in de supermarkt kan hier in Eenrum of wat verder weg in Winsum dat maar liefst drie supermarkten heeft. Uit eten gaan kan prima hier in Eenrum want het heeft meerdere restaurants. Dat geldt ook voor het al genoemde Winsum. In de directe omtrek zou u ook uit eten kunnen gaan in Baflo, Westernieland en Pieterburen. Voor een warme bakker kunt u terecht hier in Eenrum maar ook weer in Winsum. Daar zijn twee bakkerijen.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Eenrum in Groningen Vakantiebestemming Winsum in Groningen Vakantiebestemming Pieterburen in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Eenrum ligt aan vier van die routes. De eerste twee zijn rondwandelingen, de andere twee gaan van a naar b. In het geval van de route tussen Warffum en Baflo wandelt u eerst naar Baflo, neemt daar de trein (5 minuten) naar Warffum en loopt dan het traject terug naar Eenrum. Als het gaat om het Pieterpad kunt u qua openbaar vervoer eigenlijk alleen een deel van de eerste etappe lopen naar Winsum. Daar kunt u namelijk de bus terugnemen. U kunt eventueel ook op en neer lopen want een heel lang traject is dat niet.

Wandelen in Eenrum Wandelen in Pieterburen Wandelen in Saaxumhuizen groen vlak Wandelen over het Pieterpad in Groningen groen vlakFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorp Eenrum ligt aan twee van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen op het Hogeland groen vlak Fietsen in Pieterburen
Terug naar:

→ Eenrum

→ Het Hogeland

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

→ Sfeervolle vakantiehuizen en appartementen (Stad en Ommeland)

© 2020-2024 — Ontdek Noord Groningen