B&B Van het Padje in Winsum

B&B Van het Padje in Winsum, Groningen B&B Van het Padje in Winsum B&B Van het Padje in Winsum Café bij het water in Winsum, Groningen Herberg, molen en markt in Winsum, Groningen Wandelaars over het Pieterpad in Noord Groningen Oude Diepje in het Reitdiepgebied, Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Kerk en molen van Eenrum op het Hogeland van Groningen Het Reitdiepgebied bij het dorpje Garnwerd, Groningen Wierde en kerk van Ezinge in Middag-Humsterland, Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het mooiste dorp van Nederland (ANWB verkiezing 2020)

Het mooie appartement heeft een woonkamer, keuken, aparte wc, slaapkamer voor 2 personen en een riante douchecabine. Zoals de naam al verraad; aan het Pieterpad gelegen, 150 meter van het station en met ruime gratis en veilige parkeergelegenheid de ideale pleisterplaats voor Pieterpad wandelaars of om dit mooie deel van Nederland te verkennen. Het dorp biedt diverse restaurants en cafeetjes en voor wie liever zelf kookt of eten afhaalt; ook dat kan.

De hier gegeven informatie is afkomstig van 'B&B Van het Padje'.

Eten en drinken: Uit eten gaan in Winsum kan prima. Er zijn verschillende restaurants in het centrum van het dorp, ook cafetaria's, pizzeria's en ook een chinees-indisch restaurant. In de directe omtrek zou u ook uit eten kunnen gaan in Baflo, Eenrum, Garnwerd en Onderdendam. Genoeg keus.


Reserveren kan direct bij de accommodatie:


Hotel
fotoDe locatie

In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Winsum in Groningen Vakantiebestemming Garnwerd in Groningen Vakantiebestemming Eenrum in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroutes)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Winsum ligt aan acht van die routes waaronder het wel bekende Pieterpad. Routes drie en vier gaan van Baflo naar Winsum (elk via een ander traject) dus dient u eerst de trein pakken naar Baflo en daarna teruglopen. De route naar Usquert eindigt bij het treinstation en daar neemt u de trein terug naar Winsum. Een andere route begint in Sauwerd, ook een dorp met een treinstation. Wilt u een etappe van het Pieterpad bewandelen? Loop dan over het Hogeland naar Pieterburen en neem vervolgens de bus terug (kan ook al in Eenrum) of kies de andere etappe door het Reitdiepgebied naar de stad Groningen en pak daar de bus of trein terug.

Wandelen in Schouwerzijl Wandelen in Wildeveld Wandelen in Mensingeweer Wandelen in Tinallinge Winterwandelen in het Reitdiepgebied Wandelen over het Pieterpad in Groningen Wandelen in Groot Maarslag groen vlak Wandelen in WinsumFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Van het Padje ligt aan drie van die routes. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen in het Middag-Humsterland Fietsen op het Hogeland Fietsen langs boerderijen in het Reitdiepgebied en het Centrale Woldgebied

Filmpjes

Filmpje 1 is gemaakt vanaf de Jeneverbrug en kijkt uit op het Winsumerdiep met daaromheen het beschermde dorpsgezicht van Winsum en Obergum. Links ziet u de korenmolen de Vriendschap en rechts korenmolen de Ster. Filmpje 2 is gemaakt bij en in de middeleeuwse Torenkerk. Filmpje 3 is gemaakt bij de Boog over het Winsumerdiep, in het dorpshart en dat geldt ook voor filmpje 4. De filmpjes zijn gemaakt in juni, juli en augustus 2021.


Terug naar:

→ Winsum

→ Het Hogeland

→ B&B's in Noord Groningen

© 2020-2023 — Ontdek Noord Groningen