Camping de Breede (safaritenten)

Hut boeken op Camping de Breede vlakbij Warffum in Groningen Camping de Breede vlakbij Warffum in Groningen Witte kerk van Breede vlakbij Warffum in Groningen Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Groningen Het dorpje Den Andel in Groningen Kerk van Baflo op het Hogeland van Groningen Villa's in Usquert, Hogeland van Groningen Het dorpje Saaxumhuizen in Groningen Zeehondencentrum Pieterburen in Groningen De historische Menkemaborg in Uithuizen Noordpolderzijl aan de kust van Groningen Café bij het water in Winsum, Groningen Boerderij op het Hogeland van Groningen Hoge der A en Lage der A in de stad Groningen

Overnachten in het dorpje Breede


Camping de Breede is een kampeergelegenheid in het kleine dorpje Breede vlakbij het grotere Warffum. U kunt hier op de camping tevens safaritenten boeken voor maximaal 6 personen. Vlakbij de camping vindt u ook een mooi openluchtzwembad, een oud wit kerkje en de statige Breedenborg (geen bezoekersattractie). In de buurt vindt u bijvoorbeeld ook het net al genoemde Warffum waar u het Openluchtmuseum het Hoogeland kunt bezichtigen, Pieterburen met haar zeehondencentrum en Domies Toen, het dorp Usquert met haar mooie villa's en Uithuizen waar u de Menkemaborg kunt bezoeken. U zit hier in het verre noorden dus de kust is ook niet ver weg. Het mooie Noordpolderzijl is dichtbij. Het nabij gelegen Warffum heeft een directe treinverbinding met zowel de stad Groningen als de Eemshaven, waar de veerboot aansluitend vertrekt naar het eiland Borkum.


De locatie
In het geval u de pagina op een smartphone bekijkt:

Bekijk hier de interactieve kaart


Enkele plaatsen in de omgeving

Vakantiebestemming Warffum in Groningen Vakantiebestemming Usquert in Groningen Vakantiebestemming Pieterburen in GroningenWandelroutes (ook in te vullen als korte fietsroute)

Op de website staan de nodige wandelroutes. Breede ligt aan één van die routes waarvan de eerste een rondwandeling is via Warffum. De tweede start niet in Breede maar in het nabijgelegen Warffum en gaat van a naar b, namelijk naar Baflo via Den Andel, Saaxumhuizen en Eenrum. Na afloop neemt u de trein terug naar Warffum, een ritje van slechts 5 minuten. Dat geldt ook voor de derde route die onverharde passages bevat.

Wandelen in Breede Wandelen in Saaxumhuizen Wandelen in WesternielandFietsroutes

Op de website staan ook een aantal fietsroutes. Het dorpje Breede ligt aan één van die routes, dat is de tweede hieronder. De eerste start in het nabijgelegen Warffum. Gezien het uitgebreide wegen -en fietspadennet zijn er echter tal van korte en langere routes te fietsen.

Fietsen bij de Noordkaap groen vlak Fietsen op het Hogeland

Filmpje(s)

Filmpje 1 is gemaakt bij schutsluis 't verloat in het nabij gelegen dorp Warffum (begin juli 2021), filmpje 2 bij Openluchtmuseum het Hoogeland (half juli 2021) in datzelfde dorp.


Terug naar:

→ Het Hogeland

→ Vakantiehuizen en appartementen in Noord Groningen

© 2020-2023 — Ontdek Noord Groningen